Λατρέυουμε το χταπόδι!

Ειδικά το καλοκαίρι με καλή παρέα και τσιπουράκι είναι ιδανικός μεζές!

Ας φτιάξουμε λοιπόν σήμερα χταποδάκι στη λαδόκολα και ας απολαύσουμε!

Μερίδες1 Πιάτο
Prep Time5 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος1 hr 25 λεπτάTotal Time1 hr 30 λεπτά

1

Αλείφουμε το χταπόδι με το ελαιόλαδο και το τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Τοποθετούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά γύρω γύρω και κλείνουμε καλά τη λαδόκολλα.

2

Ψήνουμε το χταπόδι περίπου 80 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.

3

Εαν είναι μικρό το χταπόδι ίσως να χρειαστεί λιγότερη ώρα ψήσιμο.

Kαλή όρεξη!

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη. Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Αλείφουμε το χταπόδι με το ελαιόλαδο και το τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Τοποθετούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά γύρω γύρω και κλείνουμε καλά τη λαδόκολλα.

2

Ψήνουμε το χταπόδι περίπου 80 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.

3

Εαν είναι μικρό το χταπόδι ίσως να χρειαστεί λιγότερη ώρα ψήσιμο.

Kαλή όρεξη!

Χταποδάκι στη λαδόκολα