Λατρέυουμε το χταπόδι!

Ειδικά το καλοκαίρι με καλή παρέα και τσιπουράκι είναι ιδανικός μεζές!

Ας φτιάξουμε λοιπόν σήμερα χταποδάκι στη λαδόκολα και ας απολαύσουμε!

Μερίδες1 Μερίδα
Προετοιμασία5 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος1 hr 25 λεπτάΣυνολικός Χρόνος1 hr 30 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Αλείφουμε το χταπόδι με το ελαιόλαδο και το τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Τοποθετούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά γύρω γύρω και κλείνουμε καλά τη λαδόκολλα.

2

Ψήνουμε το χταπόδι περίπου 80 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.

3

Εαν είναι μικρό το χταπόδι ίσως να χρειαστεί λιγότερη ώρα ψήσιμο.

Kαλή όρεξη!

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Αλείφουμε το χταπόδι με το ελαιόλαδο και το τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Τοποθετούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά γύρω γύρω και κλείνουμε καλά τη λαδόκολλα.

2

Ψήνουμε το χταπόδι περίπου 80 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.

3

Εαν είναι μικρό το χταπόδι ίσως να χρειαστεί λιγότερη ώρα ψήσιμο.

Kαλή όρεξη!

Χταποδάκι στη λαδόκολα