Ποσότητες4 Servings
Προετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα2 ώρες 30 λεπτάΣυνολο2 ώρες 40 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Πλένουμε καλά το κρέας και το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε ένα ταψί.

2

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις ξεπλένουμε πολύ καλά και τις κόβουμε κυδωνάτες με την φλούδα. Τις βάζουμε και αυτές στο ταψί όπως επίσης και τις πιπεριές.

3

Ρίχνουμε στο ταψί τη ρίγανη, το κάρυ, την πάπρικα, το δενδρολίβανο, αλάτι, πιπέρι και το λάδι και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας μέχρι να μαριναριστούν καλά.

4

Στο χλιαρό νερό διαλύουμε 3 κουταλιές της σούπας μέλι. Προσθέτουμε το χυμό των πορτοκαλιών και του λεμονιού και ρίχνουμε το ζωμό αυτό στο ταψί.

5

Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στη μεσαία σχάρα για 1 1/2 ώρα. 6) Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για ακόμα 1 με 1 1/2 ώρα(ανάλογα με το φούρνο )μέχρι να ροδίσουν το κρέας και οι πατάτες.

Kαλή όρεξη!

Category

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Πλένουμε καλά το κρέας και το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε ένα ταψί.

2

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις ξεπλένουμε πολύ καλά και τις κόβουμε κυδωνάτες με την φλούδα. Τις βάζουμε και αυτές στο ταψί όπως επίσης και τις πιπεριές.

3

Ρίχνουμε στο ταψί τη ρίγανη, το κάρυ, την πάπρικα, το δενδρολίβανο, αλάτι, πιπέρι και το λάδι και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας μέχρι να μαριναριστούν καλά.

4

Στο χλιαρό νερό διαλύουμε 3 κουταλιές της σούπας μέλι. Προσθέτουμε το χυμό των πορτοκαλιών και του λεμονιού και ρίχνουμε το ζωμό αυτό στο ταψί.

5

Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στη μεσαία σχάρα για 1 1/2 ώρα. 6) Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για ακόμα 1 με 1 1/2 ώρα(ανάλογα με το φούρνο )μέχρι να ροδίσουν το κρέας και οι πατάτες.

Kαλή όρεξη!

Χοιρινό με πατάτες