Πολύ εύκολα και γρήγορα τορτελίνια με κόκκινη σάλτσα και πιπεριές.
Υλικά |
Διαδικασία1 Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγα λεπτά. 2 Προσθέτουμε τις ελιές, τις τομάτες, τις πιπεριές, το βασιλικό, τη ρίγανη και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας ανά διαστήματα. 3 Ρίχνουμε τη σάλτσα τομάτας και αφήνουμε να σιγοβράσει το μίγμα για 10 λεπτά περίπου. 4 Στο μεταξύ, βράζουμε τα τορτελίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ανακατεύουμε μέσα σε ένα μπολ την σάλτσα με τα τορτελίνι και την παρμεζάνα και σερβίρουμε. 5 Kαλή όρεξη! |
Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?
Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera
Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.
Ingredients
Directions
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε τις ελιές, τις τομάτες, τις πιπεριές, το βασιλικό, τη ρίγανη και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
Ρίχνουμε τη σάλτσα τομάτας και αφήνουμε να σιγοβράσει το μίγμα για 10 λεπτά περίπου.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα τορτελίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ανακατεύουμε μέσα σε ένα μπολ την σάλτσα με τα τορτελίνι και την παρμεζάνα και σερβίρουμε.
Kαλή όρεξη!