Πολύ εύκολα και γρήγορα τορτελίνια με κόκκινη σάλτσα και πιπεριές.

Ποσότητες1 Μερίδα
Σύνολο25 λεπτά

1

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγα λεπτά.

2

Προσθέτουμε τις ελιές, τις τομάτες, τις πιπεριές, το βασιλικό, τη ρίγανη και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας ανά διαστήματα.

3

Ρίχνουμε τη σάλτσα τομάτας και αφήνουμε να σιγοβράσει το μίγμα για 10 λεπτά περίπου.

4

Στο μεταξύ, βράζουμε τα τορτελίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ανακατεύουμε μέσα σε ένα μπολ την σάλτσα με τα τορτελίνι και την παρμεζάνα και σερβίρουμε.

5

Kαλή όρεξη!

Κατηγορία

Υλικά

Οδηγίες

1

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγα λεπτά.

2

Προσθέτουμε τις ελιές, τις τομάτες, τις πιπεριές, το βασιλικό, τη ρίγανη και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας ανά διαστήματα.

3

Ρίχνουμε τη σάλτσα τομάτας και αφήνουμε να σιγοβράσει το μίγμα για 10 λεπτά περίπου.

4

Στο μεταξύ, βράζουμε τα τορτελίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ανακατεύουμε μέσα σε ένα μπολ την σάλτσα με τα τορτελίνι και την παρμεζάνα και σερβίρουμε.

5

Kαλή όρεξη!

Τορτελίνια με πιπεριές και ντομάτα