Ποσότητες4 Servings
Προετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα45 λεπτάΣυνολο55 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Αναμιγνύουμε το χοιρινό με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το κορνφλάουρ και ανακατεύουμε πολύ καλά.

2

Βάζουμε στο τηγάνι αρκετό ελαιόλαδο και μετά το κρέας. Τηγανίζουμε ανακατεύοντας, μέχρι το χοιρινό να ροδίσει καλά.

3

Βάζουμε την τηγανιά σε απορροφητικό χαρτί.

4

Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ρίχνουμε περίπου 100ml ελαιόλαδο.

5

Προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει.

6

Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να συμπυκνωθεί στο μισό. Προσθέτουμε τον ζωμό και τα μανιτάρια, τη ρίγανη και αφήνουμε να μαγειρευτεί και να γίνει η σάλτσα μας.

7

Τέλος προσθέτουμε και το βούτυρο και ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να λιώσει.

8

Προσθέτουμε την τηγανιά μέσα στην σάλτσα και το αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά.

Kαλή όρεξη!

Category

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Αναμιγνύουμε το χοιρινό με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το κορνφλάουρ και ανακατεύουμε πολύ καλά.

2

Βάζουμε στο τηγάνι αρκετό ελαιόλαδο και μετά το κρέας. Τηγανίζουμε ανακατεύοντας, μέχρι το χοιρινό να ροδίσει καλά.

3

Βάζουμε την τηγανιά σε απορροφητικό χαρτί.

4

Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ρίχνουμε περίπου 100ml ελαιόλαδο.

5

Προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει.

6

Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να συμπυκνωθεί στο μισό. Προσθέτουμε τον ζωμό και τα μανιτάρια, τη ρίγανη και αφήνουμε να μαγειρευτεί και να γίνει η σάλτσα μας.

7

Τέλος προσθέτουμε και το βούτυρο και ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να λιώσει.

8

Προσθέτουμε την τηγανιά μέσα στην σάλτσα και το αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά.

Kαλή όρεξη!

Τηγανιά χοιρινή με μανιτάρια