Καλή Σαρακοστή με την πιο νόστιμη ταραμοσάτα απο τα χεράκια σας.
Υλικά |
Διαδικασία1 Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και το στύβουμε καλά. 2 Βάζουμε το κρεμμύδι στο μπλέντερ και στη συνέχεια προσθέτουμε τον ταραμά, συνεχίζοντας το χτύπημα, μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες. 3 Προσθέτουμε λίγο-λίγο το ψωμί, συνεχίζοντας το χτύπημα, στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο-λίγο το λάδι και τέλος το χυμό λεμονιού. Δεν σταματάμε το χτύπημα εαν δεν αφρατέψει ο ταραμάς και πάρει ωραία κρεμώδη υφή. |
Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?
Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera
Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.
Ingredients
Directions
Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και το στύβουμε καλά.
Βάζουμε το κρεμμύδι στο μπλέντερ και στη συνέχεια προσθέτουμε τον ταραμά, συνεχίζοντας το χτύπημα, μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες.
Προσθέτουμε λίγο-λίγο το ψωμί, συνεχίζοντας το χτύπημα, στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο-λίγο το λάδι και τέλος το χυμό λεμονιού. Δεν σταματάμε το χτύπημα εαν δεν αφρατέψει ο ταραμάς και πάρει ωραία κρεμώδη υφή.