Βγάζουμε την κόρα από το ψωμί και κρατάμε μόνο την ψίχα. Το αλέθουμε στο μπλέντερ και το βάζουμε σε μια λεκάνη.
Ρίχνουμε μέσα τον ταραμά και το κρεμμύδι τριμμένο.
Προσθέτουμε και τα μυρωδικά μας και τέλος το πιπέρι.
Ζυμώνουμε και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μερικές ώρες.
Ζεσταίνουμε πολύ καλά το λάδι στο τηγάνι μας.
Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και αφού τα αλευρώσουμε τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Καλή Επιτυχία!