Print Options:

Ταραμοκεφτεδάκια

Yields1 ServingCook Time1 hr

 200 g Κόκκινος ταραμάς
 1 qt ψωμί χωρίς κόρα(2-3 ημερών)
 2 qts Λεμόνια(τον χυμό τους)
 2 qts Κρεμμύδια
 3 tbsp Μαϊντανό
 3 tbsp Άνηθο
 1 tsp Ρίγανη
 1 tsp Δυόσμο
 1 tsp Πιπέρι
 4 tbsp Ελαιόλαδο
 Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
1

Βγάζουμε την κόρα από το ψωμί και κρατάμε μόνο την ψίχα. Το αλέθουμε στο μπλέντερ και το βάζουμε σε μια λεκάνη.

2

Ρίχνουμε μέσα τον ταραμά και το κρεμμύδι τριμμένο.

3

Προσθέτουμε και τα μυρωδικά μας και τέλος το πιπέρι.

4

Ζυμώνουμε και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μερικές ώρες.

5

Ζεσταίνουμε πολύ καλά το λάδι στο τηγάνι μας.

6

Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και αφού τα αλευρώσουμε τα ρίχνουμε στο τηγάνι.

7

Τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Καλή Επιτυχία!