Ποσότητες1 Serving
Μαγείρεμα1 ώρα

Υλικά

Διαδικασία

1

Βγάζουμε την κόρα από το ψωμί και κρατάμε μόνο την ψίχα. Το αλέθουμε στο μπλέντερ και το βάζουμε σε μια λεκάνη.

2

Ρίχνουμε μέσα τον ταραμά και το κρεμμύδι τριμμένο.

3

Προσθέτουμε και τα μυρωδικά μας και τέλος το πιπέρι.

4

Ζυμώνουμε και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μερικές ώρες.

5

Ζεσταίνουμε πολύ καλά το λάδι στο τηγάνι μας.

6

Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και αφού τα αλευρώσουμε τα ρίχνουμε στο τηγάνι.

7

Τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Καλή Επιτυχία!

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Βγάζουμε την κόρα από το ψωμί και κρατάμε μόνο την ψίχα. Το αλέθουμε στο μπλέντερ και το βάζουμε σε μια λεκάνη.

2

Ρίχνουμε μέσα τον ταραμά και το κρεμμύδι τριμμένο.

3

Προσθέτουμε και τα μυρωδικά μας και τέλος το πιπέρι.

4

Ζυμώνουμε και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μερικές ώρες.

5

Ζεσταίνουμε πολύ καλά το λάδι στο τηγάνι μας.

6

Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και αφού τα αλευρώσουμε τα ρίχνουμε στο τηγάνι.

7

Τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Καλή Επιτυχία!

Ταραμοκεφτεδάκια