Μερίδες4 Μερίδες
Προετοιμασία5 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος15 λεπτάΣυνολικός Χρόνος20 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τα αλλαντικά, την ντομάτα σε φέτες, τις πιπεριές, αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε και την ρίγανη και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν καλά ανακατεύοντας.

2

Ρίχνουμε τα αβγά αφού πρώτα έχουμε χτυπήσει πολύ καλά με λίγο γάλα και τέλος τριμμένη φέτα.

3

Μόλις ψηθούν τα αβγά σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.

4

*Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε υλικά ανάλογα με το γούστο σας.

Kαλή όρεξη!

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τα αλλαντικά, την ντομάτα σε φέτες, τις πιπεριές, αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε και την ρίγανη και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν καλά ανακατεύοντας.

2

Ρίχνουμε τα αβγά αφού πρώτα έχουμε χτυπήσει πολύ καλά με λίγο γάλα και τέλος τριμμένη φέτα.

3

Μόλις ψηθούν τα αβγά σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.

4

*Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε υλικά ανάλογα με το γούστο σας.

Kαλή όρεξη!

Στραπατσάδα η νόστιμη