Ποσότητες4 Servings
Προετοιμασία5 λεπτάΜαγείρεμα15 λεπτάΣυνολο20 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τα αλλαντικά, την ντομάτα σε φέτες, τις πιπεριές, αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε και την ρίγανη και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν καλά ανακατεύοντας.

2

Ρίχνουμε τα αβγά αφού πρώτα έχουμε χτυπήσει πολύ καλά με λίγο γάλα και τέλος τριμμένη φέτα.

3

Μόλις ψηθούν τα αβγά σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.

4

*Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε υλικά ανάλογα με το γούστο σας.

Kαλή όρεξη!

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τα αλλαντικά, την ντομάτα σε φέτες, τις πιπεριές, αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε και την ρίγανη και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν καλά ανακατεύοντας.

2

Ρίχνουμε τα αβγά αφού πρώτα έχουμε χτυπήσει πολύ καλά με λίγο γάλα και τέλος τριμμένη φέτα.

3

Μόλις ψηθούν τα αβγά σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.

4

*Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε υλικά ανάλογα με το γούστο σας.

Kαλή όρεξη!

Στραπατσάδα η νόστιμη