Λάτρεις της πιπεριάς άλλα και του πικάντικου. Σπετσοφάι..Ένα πιάτο ιδανικό να το συνοδέψεις και με ένα τσιπουράκι.
Κόβουμε το λουκάνικο σε χοντρά κομμάτια και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά .
Ρίχνουμε τις πιπεριές , το κρεμμύδι και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε τη ντομάτα, τον πελτέ και την πάπρικα, χαμηλώνουμε σε μέτριο προς χαμηλό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Kαλή όρεξη!
Servings 4