Λάτρεις της πιπεριάς άλλα και του πικάντικου. Σπετσοφάι..Ένα πιάτο ιδανικό να το συνοδέψεις και με ένα τσιπουράκι.
Κόβουμε το λουκάνικο σε χοντρά κομμάτια και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά .
Ρίχνουμε τις πιπεριές , το κρεμμύδι και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε τη ντομάτα, τον πελτέ και την πάπρικα, χαμηλώνουμε σε μέτριο προς χαμηλό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Kαλή όρεξη!
Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη. Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.
Ingredients
Directions
Κόβουμε το λουκάνικο σε χοντρά κομμάτια και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά .
Ρίχνουμε τις πιπεριές , το κρεμμύδι και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε τη ντομάτα, τον πελτέ και την πάπρικα, χαμηλώνουμε σε μέτριο προς χαμηλό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Kαλή όρεξη!