Λάτρεις της πιπεριάς άλλα και του πικάντικου. Σπετσοφάι..Ένα πιάτο ιδανικό να το συνοδέψεις και με ένα τσιπουράκι.

Μερίδες4 Πιάτα
Prep Time10 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος25 λεπτάTotal Time35 λεπτά

1

Κόβουμε το λουκάνικο σε χοντρά κομμάτια και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά .

2

Ρίχνουμε τις πιπεριές , το κρεμμύδι και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.

3

Προσθέτουμε τη ντομάτα, τον πελτέ και την πάπρικα, χαμηλώνουμε σε μέτριο προς χαμηλό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.

Kαλή όρεξη!

Category

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη. Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Κόβουμε το λουκάνικο σε χοντρά κομμάτια και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά .

2

Ρίχνουμε τις πιπεριές , το κρεμμύδι και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.

3

Προσθέτουμε τη ντομάτα, τον πελτέ και την πάπρικα, χαμηλώνουμε σε μέτριο προς χαμηλό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.

Kαλή όρεξη!

Σπετσοφάι