Ένα πολύ νόστιμο, γρήγορο, οικονομικό και θρεπτικό φαγητό που δε πρέπει να λείπει από τις επιλογές της εβδομάδας!!
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το σπανάκι.
Το βάζουμε στην κατσαρόλα με ζεματιστό νερό για 10' και το στραγγίζουμε.
Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το σπανάκι και την σάλτσα ντομάτας και τα αφήνουμε όλα μαζί να τσιγαριστούν για δέκα λεπτά.
Ρίχνουμε το ρύζι και βάζουμε δύο κούπες βραστό νερό (περίπου σκεπάζεται το σπανάκι από το νερό).
Αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά.
Kαλή όρεξη!
Servings 4