Ένα πολύ νόστιμο, γρήγορο, οικονομικό και θρεπτικό φαγητό που δε πρέπει να λείπει από τις επιλογές της εβδομάδας!!

Ποσότητες4 Servings
Μαγείρεμα45 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το σπανάκι.

2

Το βάζουμε στην κατσαρόλα με ζεματιστό νερό για 10' και το στραγγίζουμε.

3

Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το σπανάκι και την σάλτσα ντομάτας και τα αφήνουμε όλα μαζί να τσιγαριστούν για δέκα λεπτά.

4

Ρίχνουμε το ρύζι και βάζουμε δύο κούπες βραστό νερό (περίπου σκεπάζεται το σπανάκι από το νερό).

5

Αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά.

Kαλή όρεξη!

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το σπανάκι.

2

Το βάζουμε στην κατσαρόλα με ζεματιστό νερό για 10' και το στραγγίζουμε.

3

Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το σπανάκι και την σάλτσα ντομάτας και τα αφήνουμε όλα μαζί να τσιγαριστούν για δέκα λεπτά.

4

Ρίχνουμε το ρύζι και βάζουμε δύο κούπες βραστό νερό (περίπου σκεπάζεται το σπανάκι από το νερό).

5

Αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά.

Kαλή όρεξη!

Σπανακόρυζο