Μερίδες4 Μερίδες
Χρόνος Μαγειρέματος45 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το μπέικον και το λουκάνικο μαζί με το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και την πιπεριά, μέχρι να ροδίσουν.

2

Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε τη ντομάτα μαζί με τη ζάχαρη και το σκόρδο.

3

Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε στην κατσαρόλα ζεστό νερό.

4

Μόλις αρχίζει να βράζει ρίχνουμε και τις χυλοπίτες μαζί με τον βασιλικό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 20 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε παρμεζάνα, ανακατεύουμε.

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Category

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το μπέικον και το λουκάνικο μαζί με το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και την πιπεριά, μέχρι να ροδίσουν.

2

Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε τη ντομάτα μαζί με τη ζάχαρη και το σκόρδο.

3

Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε στην κατσαρόλα ζεστό νερό.

4

Μόλις αρχίζει να βράζει ρίχνουμε και τις χυλοπίτες μαζί με τον βασιλικό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 20 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε παρμεζάνα, ανακατεύουμε.

Σούπα mix