Ποσότητες4 Servings
Μαγείρεμα45 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το μπέικον και το λουκάνικο μαζί με το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και την πιπεριά, μέχρι να ροδίσουν.

2

Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε τη ντομάτα μαζί με τη ζάχαρη και το σκόρδο.

3

Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε στην κατσαρόλα ζεστό νερό.

4

Μόλις αρχίζει να βράζει ρίχνουμε και τις χυλοπίτες μαζί με τον βασιλικό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 20 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε παρμεζάνα, ανακατεύουμε.

Category

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το μπέικον και το λουκάνικο μαζί με το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και την πιπεριά, μέχρι να ροδίσουν.

2

Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε τη ντομάτα μαζί με τη ζάχαρη και το σκόρδο.

3

Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε στην κατσαρόλα ζεστό νερό.

4

Μόλις αρχίζει να βράζει ρίχνουμε και τις χυλοπίτες μαζί με τον βασιλικό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 20 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε παρμεζάνα, ανακατεύουμε.

Σούπα mix