Φτιάχνουμε κρεμωδη σούπα από κολοκυθάκια..

Το κολοκυθάκι περιέχει φυτικές ίνες, νερό, βιταμίνη Α και C, κάλιο, ασβέστιο

Μερίδες4 Μερίδες
Συνολικός Χρόνος40 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε καλά το σκόρδο να βγάλει το άρωμα του και μετά το πετάμε.

2

Σοτάρουμε τα κολοκυθάκια αλλα προσέχουμε να μη πάρουν χρώμα. Δεν θέλουμε να τηγανιστούν. Έχουμε διαλύσει τους κύβους σε νερό και τους τους προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Το αφήνουμε να βράσει περίπου 10 - 12 λεπτά.

3

Το αφήνουμε 20 λεπτά να κρυώσει λίγο και το περνάμε λίγο λίγο από το μούλτι ή με το ραβδομπλέντερ μέσα στην κατσαρόλα. Μόλις το πολτοποιήσουμε το βάζουμε πάλι στη φωτιά να μαγειρευτεί.

4

Ρίχνουμε την παρμεζάνα και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Αφού σβήσουμε τη φωτιά προσθέτουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει.

5

Πριν σερβίρουμε σοτάρουμε το μπέικον και ρίχνουμε επάνω στη σούπα και μερικά κρουτον.

6

Kαλή όρεξη!

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Category

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε καλά το σκόρδο να βγάλει το άρωμα του και μετά το πετάμε.

2

Σοτάρουμε τα κολοκυθάκια αλλα προσέχουμε να μη πάρουν χρώμα. Δεν θέλουμε να τηγανιστούν. Έχουμε διαλύσει τους κύβους σε νερό και τους τους προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Το αφήνουμε να βράσει περίπου 10 - 12 λεπτά.

3

Το αφήνουμε 20 λεπτά να κρυώσει λίγο και το περνάμε λίγο λίγο από το μούλτι ή με το ραβδομπλέντερ μέσα στην κατσαρόλα. Μόλις το πολτοποιήσουμε το βάζουμε πάλι στη φωτιά να μαγειρευτεί.

4

Ρίχνουμε την παρμεζάνα και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Αφού σβήσουμε τη φωτιά προσθέτουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει.

5

Πριν σερβίρουμε σοτάρουμε το μπέικον και ρίχνουμε επάνω στη σούπα και μερικά κρουτον.

6

Kαλή όρεξη!

Σούπα από κολοκυθάκια