Print Options:

Σνίτσελ

Ποσότητες4 ServingsΠροετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα30 λεπτάΣυνολο40 λεπτά

Μιαμ μιαμ!!! Αγαπημένο έυκολο και γρήγορο!!

 4 κομμάτια σνίτσελ
 2 αβγά
 λίγο γάλα
 φρυγανιά τριμμένη
 τυρί τριμμένο
 λάδι για τηγάνισμα
 1 λεμόνι
 αλάτι - πιπέρι
1

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας.

2

Χτυπάμε τα αβγά ολόκληρα με λίγο γάλα και τα βάζουμε σε ένα πιάτο.

3

Σε άλλο πιάτο βάζουμε τη φρυγανιά και το τυρί.

4

Βουτάμε ένα ένα τα σνίτσελ πρώτα στο μίγμα της φρυγανιάς, μετά στο αβγό και μετά πάλι στη φρυγανιά.

5

Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά και από τις δύο πλευρές και μετά τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτι κουζίνας για να στραγγίσουν.

6

Τα σερβίρουμε ζεστά με λεμόνι.

Kαλή όρεξη!

Nutrition Facts

Μερίδες 4