Πιπεριά, αρακά, καλαμπόκι. Όλα μέσα στο απλό ρυζάκι.. Τι πιο νόστιμο και χρωματιστό απο αυτό το πιάτο.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και ρίχνουμε και το ρύζι και ανακατεύουμε να σοταριστεί κι αυτό.
Ρίχνουμε το καρότο, τον αρακά, την κόκκινη πιπερια και τους κύβους. Αλατοπιπερώνουμε και χαμηλώνουμε στο μισό την θερμοκρασία.
Βράζουμε με μισάνοιχτο το καπάκι της κατσαρόλας. Περιμένουμε να απορροφηθούν και κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Σκεπάζουμε με μια πετσέτα μόνο για 10 λεπτά και στη συνέχεια σερβίρουμε.+
Kαλή όρεξη!