Print Options:

Ρύζι με λαχανικά και καλαμπόκι

Yields1 ServingPrep Time5 minsCook Time20 minsTotal Time25 mins

Πιπεριά, αρακά, καλαμπόκι. Όλα μέσα στο απλό ρυζάκι.. Τι πιο νόστιμο και χρωματιστό απο αυτό το πιάτο.

 2 φλυτζάνια ρύζι κίτρινο
 2 κύβους κοτόπουλου
 1 μεγάλο κρεμμύδι
 1 κονσέρβα καλαμπόκι
 2 καρότα
 1 φλυτζάνι αρακά κατεψυγμένο
 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
  αλάτι, πιπέρι
1

Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και ρίχνουμε και το ρύζι και ανακατεύουμε να σοταριστεί κι αυτό.

2

Ρίχνουμε το καρότο, τον αρακά, την κόκκινη πιπερια και τους κύβους. Αλατοπιπερώνουμε και χαμηλώνουμε στο μισό την θερμοκρασία.

3

Βράζουμε με μισάνοιχτο το καπάκι της κατσαρόλας. Περιμένουμε να απορροφηθούν και κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.

4

Σκεπάζουμε με μια πετσέτα μόνο για 10 λεπτά και στη συνέχεια σερβίρουμε.+

5

Kαλή όρεξη!