Πιπεριά, αρακά, καλαμπόκι. Όλα μέσα στο απλό ρυζάκι.. Τι πιο νόστιμο και χρωματιστό απο αυτό το πιάτο.

Ποσότητες1 Serving
Προετοιμασία5 λεπτάΜαγείρεμα20 λεπτάΣυνολο25 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και ρίχνουμε και το ρύζι και ανακατεύουμε να σοταριστεί κι αυτό.

2

Ρίχνουμε το καρότο, τον αρακά, την κόκκινη πιπερια και τους κύβους. Αλατοπιπερώνουμε και χαμηλώνουμε στο μισό την θερμοκρασία.

3

Βράζουμε με μισάνοιχτο το καπάκι της κατσαρόλας. Περιμένουμε να απορροφηθούν και κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.

4

Σκεπάζουμε με μια πετσέτα μόνο για 10 λεπτά και στη συνέχεια σερβίρουμε.+

5

Kαλή όρεξη!

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και ρίχνουμε και το ρύζι και ανακατεύουμε να σοταριστεί κι αυτό.

2

Ρίχνουμε το καρότο, τον αρακά, την κόκκινη πιπερια και τους κύβους. Αλατοπιπερώνουμε και χαμηλώνουμε στο μισό την θερμοκρασία.

3

Βράζουμε με μισάνοιχτο το καπάκι της κατσαρόλας. Περιμένουμε να απορροφηθούν και κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.

4

Σκεπάζουμε με μια πετσέτα μόνο για 10 λεπτά και στη συνέχεια σερβίρουμε.+

5

Kαλή όρεξη!

Ρύζι με λαχανικά και καλαμπόκι