Πιπεριά, αρακά, καλαμπόκι. Όλα μέσα στο απλό ρυζάκι.. Τι πιο νόστιμο και χρωματιστό απο αυτό το πιάτο.
Υλικά |
Διαδικασία1 Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και ρίχνουμε και το ρύζι και ανακατεύουμε να σοταριστεί κι αυτό. 2 Ρίχνουμε το καρότο, τον αρακά, την κόκκινη πιπερια και τους κύβους. Αλατοπιπερώνουμε και χαμηλώνουμε στο μισό την θερμοκρασία. 3 Βράζουμε με μισάνοιχτο το καπάκι της κατσαρόλας. Περιμένουμε να απορροφηθούν και κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. 4 Σκεπάζουμε με μια πετσέτα μόνο για 10 λεπτά και στη συνέχεια σερβίρουμε.+ 5 Kαλή όρεξη! |
Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?
Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera
Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.
Ingredients
Directions
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και ρίχνουμε και το ρύζι και ανακατεύουμε να σοταριστεί κι αυτό.
Ρίχνουμε το καρότο, τον αρακά, την κόκκινη πιπερια και τους κύβους. Αλατοπιπερώνουμε και χαμηλώνουμε στο μισό την θερμοκρασία.
Βράζουμε με μισάνοιχτο το καπάκι της κατσαρόλας. Περιμένουμε να απορροφηθούν και κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Σκεπάζουμε με μια πετσέτα μόνο για 10 λεπτά και στη συνέχεια σερβίρουμε.+
Kαλή όρεξη!