Ποσότητες1 Serving

Υλικά

Διαδικασία

1

Βάζουμε τα ρεβύθια στο νερό από το προηγούμενο βράδυ να μουλιάσουν. Τα βάζουμε λίγα λίγα από το μπλέντερ να σπάσουν. Μόλις τα περάσουμε όλα από το μπλέντερ τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.

2

Αφήνουμε το μίγμα για 30 λεπτά να δέσουν τα υλικά.

3

Σε φαρδύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά.

4

Παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και τις ρίχνουμε στο τηγάνι. Πρέπει το λάδι να καλύπτει τους κεφτέδες ως τη μέση. Τους τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές γυρνώντας συνεχώς.

5

Τους βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το περιττό λάδι.

Kαλή όρεξη!

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Βάζουμε τα ρεβύθια στο νερό από το προηγούμενο βράδυ να μουλιάσουν. Τα βάζουμε λίγα λίγα από το μπλέντερ να σπάσουν. Μόλις τα περάσουμε όλα από το μπλέντερ τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.

2

Αφήνουμε το μίγμα για 30 λεπτά να δέσουν τα υλικά.

3

Σε φαρδύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά.

4

Παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και τις ρίχνουμε στο τηγάνι. Πρέπει το λάδι να καλύπτει τους κεφτέδες ως τη μέση. Τους τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές γυρνώντας συνεχώς.

5

Τους βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το περιττό λάδι.

Kαλή όρεξη!

Ρεβυθοκεφτέδες παραδοσιακοί