Μια εύκολη συνταγή με χοιρινό ψαρονέφρι, ένα πολύ τρυφερό κομμάτι κρέατος που μπορείτε να το μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα!
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με την φλούδα για 20’-25’ μέχρι να μαλακώσουν.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε και ροδίζουμε το ψαρονέφρι για περίπου 4’ από κάθε πλευρά. Το βγάζουμε σε πιατέλα, το σκεπάζουμε και το διατηρούμε ζεστό.
Προσθέτουμε στο τηγάνι τα πράσα και τα καρότα και τα αφήνουμε να μαραθούν για 4’-5’.
Προσθέτουμε το κρασί.
Ξαναβάζουμε το ψαρονέφρι και τις πατάτες κομμένες στη μέση. Σκεπάζουμε το τηγάνι και βράζουμε για 15’ σε μέτρια φωτιά.
Σε αυτό το στάδιο πρέπει να έχουν μείνει ελάχιστα υγρά στο τηγάνι.
Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος , τον μαϊντανό και ελέγχουμε το αλατοπίπερο.
Καλή Όρεξη!!
Servings 3