Μια εύκολη συνταγή με χοιρινό ψαρονέφρι, ένα πολύ τρυφερό κομμάτι κρέατος που μπορείτε να το μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα!

Μερίδες3 Μερίδες
Προετοιμασία10 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος1 hrΣυνολικός Χρόνος1 hr 10 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με την φλούδα για 20’-25’ μέχρι να μαλακώσουν.

2

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε και ροδίζουμε το ψαρονέφρι για περίπου 4’ από κάθε πλευρά. Το βγάζουμε σε πιατέλα, το σκεπάζουμε και το διατηρούμε ζεστό.

3

Προσθέτουμε στο τηγάνι τα πράσα και τα καρότα και τα αφήνουμε να μαραθούν για 4’-5’.

4

Προσθέτουμε το κρασί.

5

Ξαναβάζουμε το ψαρονέφρι και τις πατάτες κομμένες στη μέση. Σκεπάζουμε το τηγάνι και βράζουμε για 15’ σε μέτρια φωτιά.

6

Σε αυτό το στάδιο πρέπει να έχουν μείνει ελάχιστα υγρά στο τηγάνι.

7

Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος , τον μαϊντανό και ελέγχουμε το αλατοπίπερο.

Καλή Όρεξη!!

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Category

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με την φλούδα για 20’-25’ μέχρι να μαλακώσουν.

2

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε και ροδίζουμε το ψαρονέφρι για περίπου 4’ από κάθε πλευρά. Το βγάζουμε σε πιατέλα, το σκεπάζουμε και το διατηρούμε ζεστό.

3

Προσθέτουμε στο τηγάνι τα πράσα και τα καρότα και τα αφήνουμε να μαραθούν για 4’-5’.

4

Προσθέτουμε το κρασί.

5

Ξαναβάζουμε το ψαρονέφρι και τις πατάτες κομμένες στη μέση. Σκεπάζουμε το τηγάνι και βράζουμε για 15’ σε μέτρια φωτιά.

6

Σε αυτό το στάδιο πρέπει να έχουν μείνει ελάχιστα υγρά στο τηγάνι.

7

Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος , τον μαϊντανό και ελέγχουμε το αλατοπίπερο.

Καλή Όρεξη!!

Ψαρονέφρι και πατατούλες baby