Ποσότητες2 Servings
Προετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα35 λεπτάΣυνολο45 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Αλατοπιπερώνουμε καλά το ψαρονέφρι.

2

Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και το φρέσκο βούτυρο. Ρίχνουμε μέσα το τριμμένο κρεμμύδι και το σοτάρουμε ώσπου να γυαλίσει.

3

Βάζουμε το ψαρονέφρι ολόκληρο και το δεντρολίβανο και τα σοτάρουμε καλά ώσπου να ροδοκοκκινίσει το κρέας και από τις δυο πλευρές. Σβήνουμε με το τσίπουρο.

4

Αναμιγνύουμε σε ένα σεικερ το κρασί, τη μουστάρδα και το μέλι και τα προσθέτουμε στο τηγάνι.

5

Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε το κρέας να μαγειρευτεί για 10 λεπτά περίπου, γυρίζοντάς το απ΄ όλες τις πλευρές.

Kαλή όρεξη!

Category

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Αλατοπιπερώνουμε καλά το ψαρονέφρι.

2

Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και το φρέσκο βούτυρο. Ρίχνουμε μέσα το τριμμένο κρεμμύδι και το σοτάρουμε ώσπου να γυαλίσει.

3

Βάζουμε το ψαρονέφρι ολόκληρο και το δεντρολίβανο και τα σοτάρουμε καλά ώσπου να ροδοκοκκινίσει το κρέας και από τις δυο πλευρές. Σβήνουμε με το τσίπουρο.

4

Αναμιγνύουμε σε ένα σεικερ το κρασί, τη μουστάρδα και το μέλι και τα προσθέτουμε στο τηγάνι.

5

Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε το κρέας να μαγειρευτεί για 10 λεπτά περίπου, γυρίζοντάς το απ΄ όλες τις πλευρές.

Kαλή όρεξη!

Ψαρονέφρι μουσταρδάτο