Μερίδες2 Μερίδες
Προετοιμασία10 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος35 λεπτάΣυνολικός Χρόνος45 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Αλατοπιπερώνουμε καλά το ψαρονέφρι.

2

Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και το φρέσκο βούτυρο. Ρίχνουμε μέσα το τριμμένο κρεμμύδι και το σοτάρουμε ώσπου να γυαλίσει.

3

Βάζουμε το ψαρονέφρι ολόκληρο και το δεντρολίβανο και τα σοτάρουμε καλά ώσπου να ροδοκοκκινίσει το κρέας και από τις δυο πλευρές. Σβήνουμε με το τσίπουρο.

4

Αναμιγνύουμε σε ένα σεικερ το κρασί, τη μουστάρδα και το μέλι και τα προσθέτουμε στο τηγάνι.

5

Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε το κρέας να μαγειρευτεί για 10 λεπτά περίπου, γυρίζοντάς το απ΄ όλες τις πλευρές.

Kαλή όρεξη!

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Category

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Αλατοπιπερώνουμε καλά το ψαρονέφρι.

2

Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και το φρέσκο βούτυρο. Ρίχνουμε μέσα το τριμμένο κρεμμύδι και το σοτάρουμε ώσπου να γυαλίσει.

3

Βάζουμε το ψαρονέφρι ολόκληρο και το δεντρολίβανο και τα σοτάρουμε καλά ώσπου να ροδοκοκκινίσει το κρέας και από τις δυο πλευρές. Σβήνουμε με το τσίπουρο.

4

Αναμιγνύουμε σε ένα σεικερ το κρασί, τη μουστάρδα και το μέλι και τα προσθέτουμε στο τηγάνι.

5

Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε το κρέας να μαγειρευτεί για 10 λεπτά περίπου, γυρίζοντάς το απ΄ όλες τις πλευρές.

Kαλή όρεξη!

Ψαρονέφρι μουσταρδάτο