Μερίδες4 Μερίδες
Χρόνος Μαγειρέματος1 hr

Υλικά

Διαδικασία

1

Κόβουμε το ψαρονέφρι σε μικρότερα κομμάτια.

2

Βάζουμε το μισό ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει και τηγανίζουμε το κρέας για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.

3

Βάζουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει,προσθέτουμε τις πατάτες, τα κολοκυθάκια , την πιπεριά , το κρεμμύδι, το σκόρδο την πάπρικα και το πιπέρι και σοτάρουμε .

4

Προσθέτουμε τον πελτέ , ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.

5

Έπειτα ρίχνουμε τις ντομάτες, προσθέτουμε λίγο νερό , σκεπάζουμε κι αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.

6

Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το αλάτι, το θυμάρι και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά.

7

Τοποθετούμε το ψαρονέφρι, ανακατεύουμε κι αφήνουμε για 7-8 λεπτά ακόμη.

8

Τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος κι αφήνουμε να πήξει. Κλείνουμε την φωτιά, κατεβάζουμε από το μάτι και πασπαλίζουμε με γραβιέρα.

9

Kαλή όρεξη!

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Category

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Κόβουμε το ψαρονέφρι σε μικρότερα κομμάτια.

2

Βάζουμε το μισό ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει και τηγανίζουμε το κρέας για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.

3

Βάζουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει,προσθέτουμε τις πατάτες, τα κολοκυθάκια , την πιπεριά , το κρεμμύδι, το σκόρδο την πάπρικα και το πιπέρι και σοτάρουμε .

4

Προσθέτουμε τον πελτέ , ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.

5

Έπειτα ρίχνουμε τις ντομάτες, προσθέτουμε λίγο νερό , σκεπάζουμε κι αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.

6

Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το αλάτι, το θυμάρι και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά.

7

Τοποθετούμε το ψαρονέφρι, ανακατεύουμε κι αφήνουμε για 7-8 λεπτά ακόμη.

8

Τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος κι αφήνουμε να πήξει. Κλείνουμε την φωτιά, κατεβάζουμε από το μάτι και πασπαλίζουμε με γραβιέρα.

9

Kαλή όρεξη!

Ψαρονέφρι με κολοκυθάκια