Γιαχνί με πράσο και μανιτάρια.. Μια διαφορετική ιδιαίτερη συνταγή, ιδανική για χορτοφάγους άλλα και για όσους νηστεύουν.
Υλικά |
Διαδικασία1 Καθαρίζουμε τα μανιτάρια από τη φλούδα τους και τα κόβουμε σε μέτρια κομμάτια. 2 Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομένο για 2 - 3 λεπτά. 3 Προσθέτουμε τα πράσα, τα μανιτάρια και τις πατάτες, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για λίγο ακόμη. 4 Προσθέτουμε το ντοματάκι, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τη δάφνη και το μπαχάρι και στη συνέχεια ρίχνουμε νερό ώστε να μισοκαλύψει τα υλικά. 5 Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, για 30 - 40 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες. Καλή Όρεξη! |
Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?
Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera
Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.
Ingredients
Directions
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια από τη φλούδα τους και τα κόβουμε σε μέτρια κομμάτια.
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομένο για 2 - 3 λεπτά.
Προσθέτουμε τα πράσα, τα μανιτάρια και τις πατάτες, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για λίγο ακόμη.
Προσθέτουμε το ντοματάκι, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τη δάφνη και το μπαχάρι και στη συνέχεια ρίχνουμε νερό ώστε να μισοκαλύψει τα υλικά.
Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, για 30 - 40 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
Καλή Όρεξη!