Ποσότητες4 Servings
Προετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα30 λεπτάΣυνολο40 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους τις αλατίζουμε, τις τηγανίζουμε και τις αφήνουμε στην άκρη.

2

Κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες. Τα σοτάρουμε με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο μαζί με τα μανιτάρια και στην συνέχεια σβήνουμε με κρασί.

3

Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά τους. Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε μέσα στα πράσα τις τηγανισμένες πατάτες και την πιπεριά.

4

Ανακατεύουμε και σερβίζουμε με τριμμένη μυζήθρα.

Kαλή όρεξη!

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους τις αλατίζουμε, τις τηγανίζουμε και τις αφήνουμε στην άκρη.

2

Κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες. Τα σοτάρουμε με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο μαζί με τα μανιτάρια και στην συνέχεια σβήνουμε με κρασί.

3

Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά τους. Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε μέσα στα πράσα τις τηγανισμένες πατάτες και την πιπεριά.

4

Ανακατεύουμε και σερβίζουμε με τριμμένη μυζήθρα.

Kαλή όρεξη!

Πρασομανίταρο σωτέ με πατάτες