Print Options:

Ομελέτα με σπαράγγια

Ποσότητες2 ServingsΠροετοιμασία5 λεπτάΜαγείρεμα15 λεπτάΣυνολο20 λεπτά

Τα σπαράγγια είναι γεμάτα βιταμίνες, φυλλικό οξύ, την βιταμίνη A, τη C, την E και την Κ ανάμεσα στα θρεπτικά συστατικά του.

 3 αυγά
 σπαράγγια
 1 κ.σ. γάλα
 1 κ.σ. λάδι
1

Πλένουμε καλά τα σπαράγγια και κόβουμε τα σκληρά κοτσάνια. Τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει για 5 λεπτά.

2

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σπαράγγια.

3

Χτυπάμε τα αβγά μαζί με το γάλα και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι.

4

Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές και σερβίρουμε.

Kαλή όρεξη!

Nutrition Facts

Μερίδες 2