Τα σπαράγγια είναι γεμάτα βιταμίνες, φυλλικό οξύ, την βιταμίνη A, τη C, την E και την Κ ανάμεσα στα θρεπτικά συστατικά του.

Μερίδες2 Μερίδες
Προετοιμασία5 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος15 λεπτάΣυνολικός Χρόνος20 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Πλένουμε καλά τα σπαράγγια και κόβουμε τα σκληρά κοτσάνια. Τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει για 5 λεπτά.

2

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σπαράγγια.

3

Χτυπάμε τα αβγά μαζί με το γάλα και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι.

4

Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές και σερβίρουμε.

Kαλή όρεξη!

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Πλένουμε καλά τα σπαράγγια και κόβουμε τα σκληρά κοτσάνια. Τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει για 5 λεπτά.

2

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σπαράγγια.

3

Χτυπάμε τα αβγά μαζί με το γάλα και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι.

4

Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές και σερβίρουμε.

Kαλή όρεξη!

Ομελέτα με σπαράγγια