Τα σπαράγγια είναι γεμάτα βιταμίνες, φυλλικό οξύ, την βιταμίνη A, τη C, την E και την Κ ανάμεσα στα θρεπτικά συστατικά του.

Yields2 Servings
Prep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins
1

Πλένουμε καλά τα σπαράγγια και κόβουμε τα σκληρά κοτσάνια. Τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει για 5 λεπτά.

2

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σπαράγγια.

3

Χτυπάμε τα αβγά μαζί με το γάλα και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι.

4

Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές και σερβίρουμε.

Kαλή όρεξη!

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη. Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Πλένουμε καλά τα σπαράγγια και κόβουμε τα σκληρά κοτσάνια. Τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει για 5 λεπτά.

2

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σπαράγγια.

3

Χτυπάμε τα αβγά μαζί με το γάλα και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι.

4

Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές και σερβίρουμε.

Kαλή όρεξη!

Ομελέτα με σπαράγγια