Υλικά |
Διαδικασία1 Βάζουμε τα παντζαρόφυλλα σε νερό που βράζει για 4-5 λεπτά για να ζεματιστούν και στη συνέχεια τα ψιλοκόβουμε 2 Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τα φύλλα παντζαριού. Αλατοπιπερώνουμε. 3 Χτυπάμε καλά τα αβγά και περιχύνουμε με την μισή ποσότητα. 4 Μόλις ψηθεί το επάνω μέρος αναποδογυρίζουμε και ρίχνουμε το υπόλοιπο αβγό. Kαλή όρεξη! |
Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?
Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera
Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.
Ingredients
Directions
Βάζουμε τα παντζαρόφυλλα σε νερό που βράζει για 4-5 λεπτά για να ζεματιστούν και στη συνέχεια τα ψιλοκόβουμε
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τα φύλλα παντζαριού. Αλατοπιπερώνουμε.
Χτυπάμε καλά τα αβγά και περιχύνουμε με την μισή ποσότητα.
Μόλις ψηθεί το επάνω μέρος αναποδογυρίζουμε και ρίχνουμε το υπόλοιπο αβγό.
Kαλή όρεξη!