Μερίδες2 Μερίδες
Προετοιμασία10 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος15 λεπτάΣυνολικός Χρόνος25 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Βάζουμε τα παντζαρόφυλλα σε νερό που βράζει για 4-5 λεπτά για να ζεματιστούν και στη συνέχεια τα ψιλοκόβουμε

2

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τα φύλλα παντζαριού. Αλατοπιπερώνουμε.

3

Χτυπάμε καλά τα αβγά και περιχύνουμε με την μισή ποσότητα.

4

Μόλις ψηθεί το επάνω μέρος αναποδογυρίζουμε και ρίχνουμε το υπόλοιπο αβγό.

Kαλή όρεξη!

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Βάζουμε τα παντζαρόφυλλα σε νερό που βράζει για 4-5 λεπτά για να ζεματιστούν και στη συνέχεια τα ψιλοκόβουμε

2

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τα φύλλα παντζαριού. Αλατοπιπερώνουμε.

3

Χτυπάμε καλά τα αβγά και περιχύνουμε με την μισή ποσότητα.

4

Μόλις ψηθεί το επάνω μέρος αναποδογυρίζουμε και ρίχνουμε το υπόλοιπο αβγό.

Kαλή όρεξη!

Ομελέτα με παντζαρόφυλλα – Τα τηγάνια