Μια διαφορετική και προτότυπη ομελέτα. Ομελέτα με ότι μας αρέσει και ότι έχουμε στο ψυγείο μας.

Ποσότητες4 Servings
Προετοιμασία15 λεπτάΜαγείρεμα1 ώρα 30 λεπτάΣυνολο1 ώρα 45 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Ψήνουμε το ψωμί για 20 λεπτά στους 160 βαθμούς, να ροδίσει.

2

Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας. Σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα λουκάνικα και τα ψιλοκομμένα λαχανικά να σοταριστούν και αυτά.

3

Λαδώνουμε ένα πυρέξ.

4

Στρώνουμε με τις μισές φέτες ψωμί και πασπαλιζουμε με γραβιέρα. Αδειάζουμε τη μισή γέμιση και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο ψωμί. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και την υπόλοιπη γέμιση.

5

Χτυπάμε τα αυγά με σύρμα, προσθέτουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε μαϊντανό. Περιχύνουμε τα υλικά με το μείγμα των αυγών.

6

Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε βάρος επάνω. Το αφήνουμε για 30 λεπτά.

7

Αφαιρούμε το βάρος και την μεμβράνη και πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη γραβιέρα.

8

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 35-40 λεπτά.

Kαλή όρεξη!

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Ψήνουμε το ψωμί για 20 λεπτά στους 160 βαθμούς, να ροδίσει.

2

Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας. Σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα λουκάνικα και τα ψιλοκομμένα λαχανικά να σοταριστούν και αυτά.

3

Λαδώνουμε ένα πυρέξ.

4

Στρώνουμε με τις μισές φέτες ψωμί και πασπαλιζουμε με γραβιέρα. Αδειάζουμε τη μισή γέμιση και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο ψωμί. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και την υπόλοιπη γέμιση.

5

Χτυπάμε τα αυγά με σύρμα, προσθέτουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε μαϊντανό. Περιχύνουμε τα υλικά με το μείγμα των αυγών.

6

Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε βάρος επάνω. Το αφήνουμε για 30 λεπτά.

7

Αφαιρούμε το βάρος και την μεμβράνη και πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη γραβιέρα.

8

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 35-40 λεπτά.

Kαλή όρεξη!

Ομελέτα φούρνου με λαχανικά