Print Options:

Νόστιμη Ψαρόσουπα

Ποσότητες4 ServingsΠροετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα20 λεπτάΣυνολο30 λεπτά

Είναι ότι πρέπει για τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες.Πολλοί θεωρούν πως η ψαρόσουπα πρόκειται για μια δύσκολη συνταγή, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι. Απολαύστε την ζεστή.

 2 kg Ψάρια
 200 g Σέλερι
 4 μεγάλες πατάτες
 4 μεγάλα καρότα
 3 μεγάλα κρεμμύδια
 2 μεγάλες ντομάτες
 ελαιόλαδο
 αλάτι
 πιπέρι
 4 λεμόνια ( τον χυμό τους)
1

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το ψάρι. Το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Κόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε στην κατσαρόλα.

2

Πάνω από τα λαχανικά βάζουμε το ψάρι και προσθέτουμε νερό μέχρι να φτάσει στη μέση του ψαριού.

3

Βάζουμε το φαγητό να μαγειρευτεί σε υψηλή θερμοκρασία, χωρίς να σκεπάσουμε την κατσαρόλα.

4

Χτυπάμε στο μπλέντερ 1 φλιτζάνι χυμό λεμόνι και 1 φλιτζάνι λάδι και ρίχνουμε το μείγμα στη σούπα κατά την τελευταία βράση του ψαριού.

5

Έτσι, η σούπα μοιάζει αβγοκομμένη, αλλά δεν θα περιέχει αβγό.

6

Kαλή όρεξη!

Nutrition Facts

Μερίδες 4