Είναι ότι πρέπει για τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες.Πολλοί θεωρούν πως η ψαρόσουπα πρόκειται για μια δύσκολη συνταγή, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι. Απολαύστε την ζεστή.

Ποσότητες4 Servings
Προετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα20 λεπτάΣυνολο30 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το ψάρι. Το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Κόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε στην κατσαρόλα.

2

Πάνω από τα λαχανικά βάζουμε το ψάρι και προσθέτουμε νερό μέχρι να φτάσει στη μέση του ψαριού.

3

Βάζουμε το φαγητό να μαγειρευτεί σε υψηλή θερμοκρασία, χωρίς να σκεπάσουμε την κατσαρόλα.

4

Χτυπάμε στο μπλέντερ 1 φλιτζάνι χυμό λεμόνι και 1 φλιτζάνι λάδι και ρίχνουμε το μείγμα στη σούπα κατά την τελευταία βράση του ψαριού.

5

Έτσι, η σούπα μοιάζει αβγοκομμένη, αλλά δεν θα περιέχει αβγό.

6

Kαλή όρεξη!

Category

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το ψάρι. Το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Κόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε στην κατσαρόλα.

2

Πάνω από τα λαχανικά βάζουμε το ψάρι και προσθέτουμε νερό μέχρι να φτάσει στη μέση του ψαριού.

3

Βάζουμε το φαγητό να μαγειρευτεί σε υψηλή θερμοκρασία, χωρίς να σκεπάσουμε την κατσαρόλα.

4

Χτυπάμε στο μπλέντερ 1 φλιτζάνι χυμό λεμόνι και 1 φλιτζάνι λάδι και ρίχνουμε το μείγμα στη σούπα κατά την τελευταία βράση του ψαριού.

5

Έτσι, η σούπα μοιάζει αβγοκομμένη, αλλά δεν θα περιέχει αβγό.

6

Kαλή όρεξη!

Νόστιμη Ψαρόσουπα