Μια απλή και κυριώς νόστιμη συνταγή για μπριζόλες!! Η χοιρινή μπριζόλα, αποτελεί πηγή ενέργειας σημαντικών θρεπτικών συστατικών όπως πρωτεΐνες, βασικές βιταμίνες (Β1, Β2, Β3, Β6,10); παντοθενικό οξύ και ανόργανα στοιχεία (φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρο και ψευδάργυρο).

Ποσότητες5 Servings
Προετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα1 ώραΣυνολο1 ώρα 10 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις βάζουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί.

2

Προσθέτουμε τις κομμένες πατάτες και τα μανιτάρια επίσης. Σε ένα μεγάλο σέικερ ή ένα μπόλ χτυπάμε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά.

3

Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί με τις μπριζόλες και τις ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας να πάει παντού το μίγμα.

4

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180° γιά 1 ώρα περίπου (ανάλογα με το πάχος κοψίματος) και αφού στο ενδιάμεσο τις γυρίσουμε μία φορά.

Καλή όρεξη!

Category

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις βάζουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί.

2

Προσθέτουμε τις κομμένες πατάτες και τα μανιτάρια επίσης. Σε ένα μεγάλο σέικερ ή ένα μπόλ χτυπάμε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά.

3

Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί με τις μπριζόλες και τις ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας να πάει παντού το μίγμα.

4

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180° γιά 1 ώρα περίπου (ανάλογα με το πάχος κοψίματος) και αφού στο ενδιάμεσο τις γυρίσουμε μία φορά.

Καλή όρεξη!

Μπριζόλες χοιρινές στο φούρνο