Print Options:

Μπριζολάκια με προσούτο

Ποσότητες4 ServingsΠροετοιμασία5 λεπτάΜαγείρεμα20 λεπτάΣυνολο25 λεπτά

mprizolakia-prosouto

 8 χοιρινά μπριζολάκια
 2 κ.σ. βασιλικό φρέσκο, ψιλοκομμένο
 4 φέτες προσούτο
 2 κ.σ. ελαιόλαδο
 1 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί
1

Αλατοπιπερώνουμε τα μπριζολάκια και τα πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό. Τα τυλίγουμε με το προσούτο και τα σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι.

2

Σβήνουμε με κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε τα μπριζολάκια να μαγειρευτούν σε χαμηλή φωτιά 10 - 15 λεπτά.

*Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι και πράσινη σαλάτα.

Kαλή όρεξη!

Nutrition Facts

Μερίδες 4