Μερίδες4 Μερίδες
Προετοιμασία5 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος20 λεπτάΣυνολικός Χρόνος25 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Αλατοπιπερώνουμε τα μπριζολάκια και τα πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό. Τα τυλίγουμε με το προσούτο και τα σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι.

2

Σβήνουμε με κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε τα μπριζολάκια να μαγειρευτούν σε χαμηλή φωτιά 10 - 15 λεπτά.

*Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι και πράσινη σαλάτα.

Kαλή όρεξη!

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Category

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Αλατοπιπερώνουμε τα μπριζολάκια και τα πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό. Τα τυλίγουμε με το προσούτο και τα σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι.

2

Σβήνουμε με κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε τα μπριζολάκια να μαγειρευτούν σε χαμηλή φωτιά 10 - 15 λεπτά.

*Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι και πράσινη σαλάτα.

Kαλή όρεξη!

Μπριζολάκια με προσούτο