Ποσότητες4 Servings
Προετοιμασία5 λεπτάΜαγείρεμα20 λεπτάΣυνολο25 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Αλατοπιπερώνουμε τα μπριζολάκια και τα πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό. Τα τυλίγουμε με το προσούτο και τα σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι.

2

Σβήνουμε με κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε τα μπριζολάκια να μαγειρευτούν σε χαμηλή φωτιά 10 - 15 λεπτά.

*Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι και πράσινη σαλάτα.

Kαλή όρεξη!

Category

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Αλατοπιπερώνουμε τα μπριζολάκια και τα πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό. Τα τυλίγουμε με το προσούτο και τα σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι.

2

Σβήνουμε με κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε τα μπριζολάκια να μαγειρευτούν σε χαμηλή φωτιά 10 - 15 λεπτά.

*Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι και πράσινη σαλάτα.

Kαλή όρεξη!

Μπριζολάκια με προσούτο