Μερίδες4 Μερίδες
Χρόνος Μαγειρέματος35 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Αφού έχουμε ξαλμυρίσει το φιλέτο μπακαλιάρου, το κόβουμε σε μερίδες. Κόβουμε σε φέτες τα κρεμμύδια και τις ντομάτες.

2

Σε ένα ταψί στρώνουμε τα κρεμμύδια.

3

Ρίχνουμε αλάτι ,το κόκκινο πιπέρι και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο. Στρώνουμε τις φέτες του μπακαλιάρου.

4

Ρίχνουμε αλάτι και λίγο πιπέρι και στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο κομμένο σε φετάκια.

5

Πάνω από το ψάρι στρώνουμε και τις φέτες ντομάτας.

6

Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

7

Ψήνουμε στον φούρνο στους 180 περίπου 30 -35 λεπτά μέχρι να ψηθούν πολύ καλά οι ντομάτες.

Kαλή όρεξη!

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Αφού έχουμε ξαλμυρίσει το φιλέτο μπακαλιάρου, το κόβουμε σε μερίδες. Κόβουμε σε φέτες τα κρεμμύδια και τις ντομάτες.

2

Σε ένα ταψί στρώνουμε τα κρεμμύδια.

3

Ρίχνουμε αλάτι ,το κόκκινο πιπέρι και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο. Στρώνουμε τις φέτες του μπακαλιάρου.

4

Ρίχνουμε αλάτι και λίγο πιπέρι και στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο κομμένο σε φετάκια.

5

Πάνω από το ψάρι στρώνουμε και τις φέτες ντομάτας.

6

Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

7

Ψήνουμε στον φούρνο στους 180 περίπου 30 -35 λεπτά μέχρι να ψηθούν πολύ καλά οι ντομάτες.

Kαλή όρεξη!

Μπακαλιάρος στον φούρνο