Και το ψάρι αλλα και τα όσπρια περιέχουν πολλά θρεπτικά συστικά απαραίτητα για τον οργανισμό μας.
Συνδιάστε τα λοιπόν!!

Ποσότητες1 Serving
Προετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα1 ώρα 20 λεπτάΣυνολο1 ώρα 30 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

1) Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε σε νερο τα ρεβύθια να μουλιάσουν. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο.

2

2) Προσθέτουμε τα ρεβίθια, ανακατεύουμε για να πάει παντού το ελαιόλαδο, σβήνουμε με κρασί και στη συνέχεια ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον μπακαλιάρο.

3

Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά.

4

Βάζουμε τα ρεβίθια μαζί με τη σάλτσα τους σε ταψί, τοποθετούμε από πάνω τον μπακαλιάρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.

Καλή όρεξη!!

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

1) Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε σε νερο τα ρεβύθια να μουλιάσουν. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο.

2

2) Προσθέτουμε τα ρεβίθια, ανακατεύουμε για να πάει παντού το ελαιόλαδο, σβήνουμε με κρασί και στη συνέχεια ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον μπακαλιάρο.

3

Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά.

4

Βάζουμε τα ρεβίθια μαζί με τη σάλτσα τους σε ταψί, τοποθετούμε από πάνω τον μπακαλιάρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.

Καλή όρεξη!!

Μπακαλιάρος με ρεβίθια