Σαρακοστή χωρίς θαλασσινά δεν γίνεται.. Για όσους νηστεύουν λοιπόν αλλα και γενικά για τους λάτρεις των θαλασσινών.

Ποσότητες1 Serving
Προετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα40 λεπτάΣυνολο50 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κρεμμύδια, τον μαϊντανό και τον άνηθο.

2

Καθαρίζουμε το σπανάκι και το χοντροκόβουμε.

3

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις λιώσει βάζουμε το κρεμμύδι να σοταριστεί σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά περίπου.

4

Προσθέτουμε τα μύδια, τον άνηθο, το μαϊντανό και το σπανάκι. Ανακτεύουμε συνέχεια.

5

Βράζουμε για 25 με 30 λεπτά και κατεβάζουμε απο τη φωτιά.

Καλή όρεξη

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κρεμμύδια, τον μαϊντανό και τον άνηθο.

2

Καθαρίζουμε το σπανάκι και το χοντροκόβουμε.

3

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις λιώσει βάζουμε το κρεμμύδι να σοταριστεί σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά περίπου.

4

Προσθέτουμε τα μύδια, τον άνηθο, το μαϊντανό και το σπανάκι. Ανακτεύουμε συνέχεια.

5

Βράζουμε για 25 με 30 λεπτά και κατεβάζουμε απο τη φωτιά.

Καλή όρεξη

Μύδια με σπανάκι