Σαρακοστή χωρίς θαλασσινά δεν γίνεται.. Για όσους νηστεύουν λοιπόν αλλα και γενικά για τους λάτρεις των θαλασσινών.

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time40 minsTotal Time50 mins

Υλικά

 500 g μύδια φρέσκα
 15 kg σπανάκι
 2 μέτρια κρεμμύδια
 5 ματσάκι μαιντανο
 5 ματσάκι άνηθο
 250 ml ελαιόλαδο
 αλάτι - πιπέρι

Διαδικασία

1

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κρεμμύδια, τον μαϊντανό και τον άνηθο.

2

Καθαρίζουμε το σπανάκι και το χοντροκόβουμε.

3

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις λιώσει βάζουμε το κρεμμύδι να σοταριστεί σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά περίπου.

4

Προσθέτουμε τα μύδια, τον άνηθο, το μαϊντανό και το σπανάκι. Ανακτεύουμε συνέχεια.

5

Βράζουμε για 25 με 30 λεπτά και κατεβάζουμε απο τη φωτιά.

Καλή όρεξη

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

 500 g μύδια φρέσκα
 15 kg σπανάκι
 2 μέτρια κρεμμύδια
 5 ματσάκι μαιντανο
 5 ματσάκι άνηθο
 250 ml ελαιόλαδο
 αλάτι - πιπέρι

Directions

1

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κρεμμύδια, τον μαϊντανό και τον άνηθο.

2

Καθαρίζουμε το σπανάκι και το χοντροκόβουμε.

3

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις λιώσει βάζουμε το κρεμμύδι να σοταριστεί σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά περίπου.

4

Προσθέτουμε τα μύδια, τον άνηθο, το μαϊντανό και το σπανάκι. Ανακτεύουμε συνέχεια.

5

Βράζουμε για 25 με 30 λεπτά και κατεβάζουμε απο τη φωτιά.

Καλή όρεξη

Μύδια με σπανάκι