Πεντανόστιμα μύδια αχνιστά. Εξαιρετική συνταγή και πανέυκολη συνταγή για μύδια αχνιστά!!

Μερίδες2 Πιάτα
Prep Time5 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος15 λεπτάTotal Time20 λεπτά

1

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο.

2

Προσθέτουμε τα μύδια και ρίχνουμε και την μπύρα μέσα.

3

Βάζουμε πιπέρι, προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία με κλειστό το καπάκι περίπου 6-7 λεπτά μέχρι να ανοίξουν τα μύδια.

4

*Εάν κάποια δεν ανοίξουν, τα πετάμε.

Kαλή όρεξη!

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη. Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο.

2

Προσθέτουμε τα μύδια και ρίχνουμε και την μπύρα μέσα.

3

Βάζουμε πιπέρι, προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία με κλειστό το καπάκι περίπου 6-7 λεπτά μέχρι να ανοίξουν τα μύδια.

4

*Εάν κάποια δεν ανοίξουν, τα πετάμε.

Kαλή όρεξη!

Μύδια αχνιστά