Πεντανόστιμα μύδια αχνιστά. Εξαιρετική συνταγή και πανέυκολη συνταγή για μύδια αχνιστά!!
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο.
Προσθέτουμε τα μύδια και ρίχνουμε και την μπύρα μέσα.
Βάζουμε πιπέρι, προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία με κλειστό το καπάκι περίπου 6-7 λεπτά μέχρι να ανοίξουν τα μύδια.
*Εάν κάποια δεν ανοίξουν, τα πετάμε.
Kαλή όρεξη!
Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη. Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.
Ingredients
Directions
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο.
Προσθέτουμε τα μύδια και ρίχνουμε και την μπύρα μέσα.
Βάζουμε πιπέρι, προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία με κλειστό το καπάκι περίπου 6-7 λεπτά μέχρι να ανοίξουν τα μύδια.
*Εάν κάποια δεν ανοίξουν, τα πετάμε.
Kαλή όρεξη!