Πεντανόστιμα μύδια αχνιστά. Εξαιρετική συνταγή και πανέυκολη συνταγή για μύδια αχνιστά!!
Υλικά |
Διαδικασία1 Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο. 2 Προσθέτουμε τα μύδια και ρίχνουμε και την μπύρα μέσα. 3 Βάζουμε πιπέρι, προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία με κλειστό το καπάκι περίπου 6-7 λεπτά μέχρι να ανοίξουν τα μύδια. 4 *Εάν κάποια δεν ανοίξουν, τα πετάμε. Kαλή όρεξη! |
Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?
Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera
Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.
Ingredients
Directions
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο.
Προσθέτουμε τα μύδια και ρίχνουμε και την μπύρα μέσα.
Βάζουμε πιπέρι, προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία με κλειστό το καπάκι περίπου 6-7 λεπτά μέχρι να ανοίξουν τα μύδια.
*Εάν κάποια δεν ανοίξουν, τα πετάμε.
Kαλή όρεξη!