Ποσότητες1 Serving
Συνολο45 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου αλλά τα βγάζουμε 2-3 λεπτά λιγότερο, γιατί θα ψηθούν και στο φούρνο.

2

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει σοτάρουμε το κρεμμύδι για πολύ λίγο, μέχρι να γίνει ελαφρώς διάφανο.

3

Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να σοταριστούν μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.

4

Ρίχνουμε το σκόρδο, το σουτζούκι και ανακατεύουμε μέχρι να τσιγαριστούν.

5

Σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να εξατμιστεί. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε

6

Ρίχνουμε το ξύσμα λεμονιού και το μοσχοκάρυδο και αφήνουμε τη σάλτσα μας να δέσει ελαφρά. Όταν η σάλτσα μας είναι σχεδόν έτοιμη την αποσύρουμε από τη φωτιά.

7

Σε πυρέξ βάζουμε τα ζυμαρικά, ρίχνουμε τα 100 γρ. από το κασέρι και ανακατεύουμε για να πάει παντού.

8

Περιχύνουμε με τη σάλτσα και ανακατεύουμε.

9

Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κασέρι και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

10

Kαλή όρεξη!

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου αλλά τα βγάζουμε 2-3 λεπτά λιγότερο, γιατί θα ψηθούν και στο φούρνο.

2

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει σοτάρουμε το κρεμμύδι για πολύ λίγο, μέχρι να γίνει ελαφρώς διάφανο.

3

Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να σοταριστούν μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.

4

Ρίχνουμε το σκόρδο, το σουτζούκι και ανακατεύουμε μέχρι να τσιγαριστούν.

5

Σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να εξατμιστεί. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε

6

Ρίχνουμε το ξύσμα λεμονιού και το μοσχοκάρυδο και αφήνουμε τη σάλτσα μας να δέσει ελαφρά. Όταν η σάλτσα μας είναι σχεδόν έτοιμη την αποσύρουμε από τη φωτιά.

7

Σε πυρέξ βάζουμε τα ζυμαρικά, ρίχνουμε τα 100 γρ. από το κασέρι και ανακατεύουμε για να πάει παντού.

8

Περιχύνουμε με τη σάλτσα και ανακατεύουμε.

9

Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κασέρι και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

10

Kαλή όρεξη!

Μακαρόνια με σουτζούκι