Σίγουρα έχετε δοκιμάσει πολλές διαφορετικές συνταγές για μακαρόνια. Σήμερα δοκιμάστε κι αυτή! Μακαρονάδα με σάλτσα πιπεριάς!!

Ποσότητες4 Servings
Συνολο40 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Χτυπάμε στο μούλτι πρώτα τον βασιλικό με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε λίγο-λίγο το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τις ελιές χωρίς το κουκούτσι και το σκόρδο και συνεχίζουμε το χτύπημα.

2

Ρίχνουμε τα αμύγδαλα, τις πιπεριές ( αφού πρώτα τις έχουμε ψήσει ελαφρώς, τις έχουμε ξεφλουδίσει και έχουμε βγάλει τους σπόρους), το ξίδι, λίγο αλάτι, πιπέρι και το ξύσμα.

3

Χτυπάμε ξανά μέχρι να γίνει κρέμα το μείγμα.

4

Tέλος, προσθέτουμε και τη φέτα και χτυπάμε μέχρι ομογενοποιηθεί με τα υπόλοιπα υλικά.

5

Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και σερβίρουμε με την σάλτσα πιπεριάς.

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Χτυπάμε στο μούλτι πρώτα τον βασιλικό με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε λίγο-λίγο το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τις ελιές χωρίς το κουκούτσι και το σκόρδο και συνεχίζουμε το χτύπημα.

2

Ρίχνουμε τα αμύγδαλα, τις πιπεριές ( αφού πρώτα τις έχουμε ψήσει ελαφρώς, τις έχουμε ξεφλουδίσει και έχουμε βγάλει τους σπόρους), το ξίδι, λίγο αλάτι, πιπέρι και το ξύσμα.

3

Χτυπάμε ξανά μέχρι να γίνει κρέμα το μείγμα.

4

Tέλος, προσθέτουμε και τη φέτα και χτυπάμε μέχρι ομογενοποιηθεί με τα υπόλοιπα υλικά.

5

Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και σερβίρουμε με την σάλτσα πιπεριάς.

Μακαρονάδα με σάλτσα πιπεριάς