Print Options:

Κρεατόσουπα με λαχανικά

Ποσότητες1 ServingΠροετοιμασία20 λεπτάΜαγείρεμα2 ώρες 20 λεπτάΣυνολο2 ώρες 40 λεπτά

 1 kg μοσχάρι
 34 πατάτες κομμένες κύβους
 23 καρότα σε ροδέλες
 100 g σέλινο
 1 μεγάλο κρεμμύδι
 ελαιόλαδο
 αλάτι
 πιπέρι
 1 μεγάλο λεμόνι
1

Τσιγαρίζουμε για λίγο στην κατσαρόλα με το ελαιόλαδο το κρέας.

2

Προσθέτουμε νερό και το αφήνουμε να βράσει καλά.

3

Μόλις βράσει βαζουμε τις πατάτες σε κύβους, τα καρότα , το σέλινο και το κρεμμύσι ολόκληρο για να το αφαιρέσουμε στο τέλος.

4

Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε και τον χυμό λεμονιού και αφήνουμε να βράσει μέχρι να ψηθούν και οι πατάτες.

5

Kαλή όρεξη!