Ποσότητες1 Serving
Συνολο50 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Χτυπάμε πολύ καλά στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, ώστε να αφρατέψουν.

2

Βάζουμε σε μιά λεκανίτσα το αλεύρι, τη βανίλια και το αλάτι.

3

Ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά στο βούτυρο και ζυμώνουμε ελαφριά με το χέρι.

4

Στο τελος ρίχνουμε και τα αμύγαδαλα χοντροκομένα και ζυμώνουμε λίγο ακόμη.

5

Πλάθουμε τα κουραμπιεδάκια μας με το χέρι στρόγγυλα ή τα κόβουμε με κουπάτ στο σχήμα που θέλουμε.

6

Ψήνουμε στους 175 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.

7

Όταν είναι έτοιμα, τα βουτάμε σε ζάχαρη άχνη και τα στρώνουμε σε μια πιατέλα. Απο πάνω πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη ακόμη.

Καλή επιτυχία!

Category

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Χτυπάμε πολύ καλά στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, ώστε να αφρατέψουν.

2

Βάζουμε σε μιά λεκανίτσα το αλεύρι, τη βανίλια και το αλάτι.

3

Ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά στο βούτυρο και ζυμώνουμε ελαφριά με το χέρι.

4

Στο τελος ρίχνουμε και τα αμύγαδαλα χοντροκομένα και ζυμώνουμε λίγο ακόμη.

5

Πλάθουμε τα κουραμπιεδάκια μας με το χέρι στρόγγυλα ή τα κόβουμε με κουπάτ στο σχήμα που θέλουμε.

6

Ψήνουμε στους 175 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.

7

Όταν είναι έτοιμα, τα βουτάμε σε ζάχαρη άχνη και τα στρώνουμε σε μια πιατέλα. Απο πάνω πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη ακόμη.

Καλή επιτυχία!

Κουραμπιέδες