Ας φύγουμε από τα συνηθισμένα.

Ας παντρέψουμε τα παραδοσιακά φασολάκια με το κοτοπουλάκι!!

Μερίδες4 Μερίδες
Προετοιμασία10 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος1 hrΣυνολικός Χρόνος1 hr 10 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες κομμένο μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.

2

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.

3

Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την ντομάτα.

4

Προσθέτουμε την δάφνη, το μπαχάρι και νερό ώστε να σκεπαστεί καλά το κρέας. Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σιγά σιγά μέχρι να μαλακώσει καλά το κοτόπουλο.

5

Αφαιρούμε τα δαφνόφυλλα και το μπαχάρι και ρίχνουμε τα φασολάκια, την ντομάτα που έμεινε, το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε.

6

Σιγοβράζουμε μέχρι να μαγειρευτούν καλά τα φασολάκια και μείνει το φαγητό με την σάλτσα του.

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Category

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες κομμένο μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.

2

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.

3

Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την ντομάτα.

4

Προσθέτουμε την δάφνη, το μπαχάρι και νερό ώστε να σκεπαστεί καλά το κρέας. Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σιγά σιγά μέχρι να μαλακώσει καλά το κοτόπουλο.

5

Αφαιρούμε τα δαφνόφυλλα και το μπαχάρι και ρίχνουμε τα φασολάκια, την ντομάτα που έμεινε, το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε.

6

Σιγοβράζουμε μέχρι να μαγειρευτούν καλά τα φασολάκια και μείνει το φαγητό με την σάλτσα του.

Κοτόπουλο με φασολάκια