Ας φύγουμε από τα συνηθισμένα.

Ας παντρέψουμε τα παραδοσιακά φασολάκια με το κοτοπουλάκι!!

Ποσότητες4 Servings
Προετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα1 ώραΣυνολο1 ώρα 10 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες κομμένο μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.

2

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.

3

Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την ντομάτα.

4

Προσθέτουμε την δάφνη, το μπαχάρι και νερό ώστε να σκεπαστεί καλά το κρέας. Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σιγά σιγά μέχρι να μαλακώσει καλά το κοτόπουλο.

5

Αφαιρούμε τα δαφνόφυλλα και το μπαχάρι και ρίχνουμε τα φασολάκια, την ντομάτα που έμεινε, το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε.

6

Σιγοβράζουμε μέχρι να μαγειρευτούν καλά τα φασολάκια και μείνει το φαγητό με την σάλτσα του.

Category

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες κομμένο μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.

2

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.

3

Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την ντομάτα.

4

Προσθέτουμε την δάφνη, το μπαχάρι και νερό ώστε να σκεπαστεί καλά το κρέας. Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σιγά σιγά μέχρι να μαλακώσει καλά το κοτόπουλο.

5

Αφαιρούμε τα δαφνόφυλλα και το μπαχάρι και ρίχνουμε τα φασολάκια, την ντομάτα που έμεινε, το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε.

6

Σιγοβράζουμε μέχρι να μαγειρευτούν καλά τα φασολάκια και μείνει το φαγητό με την σάλτσα του.

Κοτόπουλο με φασολάκια