Η χοιρινή τηγανιά που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν!

Ποσότητες4 Servings
Προετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα30 λεπτάΣυνολο40 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε καλά και το κόβουμε σε μπουκιές.

2

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και και μόλις κάψει βάζουμε το κρέας και ανακατεύουμε μερικές φορές ώσπου να αλλάξει χρώμα.

3

Το αφήνουμε να ψηθεί περίπου 25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Λίγο πριν σβήσουμε τη φωτιά αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού.

4

Πασπαλίζουμε με ρίγανη και σερβίρουμε.

*Ταιριάζει τέλεια με τηγανιτές πατατούλες!!!

Kαλή όρεξη!

Category

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε καλά και το κόβουμε σε μπουκιές.

2

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και και μόλις κάψει βάζουμε το κρέας και ανακατεύουμε μερικές φορές ώσπου να αλλάξει χρώμα.

3

Το αφήνουμε να ψηθεί περίπου 25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Λίγο πριν σβήσουμε τη φωτιά αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού.

4

Πασπαλίζουμε με ρίγανη και σερβίρουμε.

*Ταιριάζει τέλεια με τηγανιτές πατατούλες!!!

Kαλή όρεξη!

Κλασσική χοιρινή τηγανιά