Τα κεφτεδάκια της γιαγιάς. Σας δίνουμε την παραδοσιακή συνταγή για κεφτεδάκια. Εύκολα και γρήγορα!

Ποσότητες1 Serving
Προετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα1 ώρα 20 λεπτάΣυνολο1 ώρα 30 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Σ' ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, το τριμμένο ψωμί, το γάλα και τ'ανακατεύουμε.

2

Προσθέτουμε τα κρεμμύδια,τα σκόρδα, το αυγό, τα μυρωδικά, τα μπαχαρικά, το λάδι και αλατοπιπερώνουμε.

3

Ζυμώνουμε καλά το μείγμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο για 60΄, ώστε να αρωματιστεί ο κιμάς.

4

Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια, και πιέζουμε ελαφρώς.

5

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε φαρδύ τηγάνι, και τα τηγανίζουμε γυρίζοντάς τα από κάθε πλευρά.

6

Αφήνουμε τα κεφτεδάκια σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν.

Category

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Σ' ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, το τριμμένο ψωμί, το γάλα και τ'ανακατεύουμε.

2

Προσθέτουμε τα κρεμμύδια,τα σκόρδα, το αυγό, τα μυρωδικά, τα μπαχαρικά, το λάδι και αλατοπιπερώνουμε.

3

Ζυμώνουμε καλά το μείγμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο για 60΄, ώστε να αρωματιστεί ο κιμάς.

4

Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια, και πιέζουμε ελαφρώς.

5

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε φαρδύ τηγάνι, και τα τηγανίζουμε γυρίζοντάς τα από κάθε πλευρά.

6

Αφήνουμε τα κεφτεδάκια σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν.

Κεφτεδάκια τηγανιτά