Κατσικάκι φρικασέ! Συνηθίζεται για το Κυριακάτικο τραπέζι.

Ποσότητες4 Servings
Προετοιμασία10 λεπτάΜαγείρεμα1 ώρα 10 λεπτάΣυνολο1 ώρα 20 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα να ζεσταθεί και σοτάρουμε τα κρεμμύδια.

2

Μόλις μαλακώσουν, βάζουμε το κρέας για να πάρει μια ωραία κρούστα. Μόλις ροδίσει, σβήνουμε με νερό (περίπου ½ λίτρο) και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.

3

Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα χόρτα και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για μία ώρα.

4

Μόλις είναι έτοιμο φτιάχνουμε το αβγολέμονο.

5

Περιχύνουμε το φαγητό με το αβγολέμονο και ανακινούμε την κατσαρόλα να πάει παντού.

6

Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Αβγολέμονο
7

Χωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους.

8

Χτυπάμε πρώτα τα ασπράδια, σε σφιχτή μαρέγκα και προσθέσουμε τους

κρόκους, μετά το λεμόνι και σιγά σιγά ζωμό από το φαγητό.

Kαλή όρεξη!

Category

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα να ζεσταθεί και σοτάρουμε τα κρεμμύδια.

2

Μόλις μαλακώσουν, βάζουμε το κρέας για να πάρει μια ωραία κρούστα. Μόλις ροδίσει, σβήνουμε με νερό (περίπου ½ λίτρο) και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.

3

Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα χόρτα και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για μία ώρα.

4

Μόλις είναι έτοιμο φτιάχνουμε το αβγολέμονο.

5

Περιχύνουμε το φαγητό με το αβγολέμονο και ανακινούμε την κατσαρόλα να πάει παντού.

6

Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Αβγολέμονο
7

Χωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους.

8

Χτυπάμε πρώτα τα ασπράδια, σε σφιχτή μαρέγκα και προσθέσουμε τους

κρόκους, μετά το λεμόνι και σιγά σιγά ζωμό από το φαγητό.

Kαλή όρεξη!

Κατσικάκι Φρικασέ