Print Options:

Κανελόνια με σπανάκι και κοτόπουλο

Ποσότητες1 ServingΣυνολο1 ώρα 30 λεπτά

suntages kanelonia spanaki

 24 qts Κανελόνια
 2 qts Στήθος Κοτόπουλου
 500 g Σπανάκι
 1 Σκελίδα Σκόρδο
 2 Ντομάτακια Κονκασέ
 50 ml λευκό κρασί
 150 g Γραβιέρα
 0.50 κ.γ. Ζάχαρη
 αλάτι
 πιπέρι
1

Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι.

2

Σοτάρουμε το σκόρδο σε μέτρια φωτιά και στη συνέχεια ρίχνουμε και το κοτόπουλο.

3

Ρίχνουμε το ένα ντοματάκι και τη ζάχαρη και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 10΄. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

4

Γεμίζουμε τα κανελόνια και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ.

5

Περιχύνουμε με το δεύτερο ντοματάκι και πασπαλίζουμε με τριμμένη γραβιέρα.

6

Ψήνουμε το φαγητό μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου 1 ώρα. μέχρι να ροδίσει.

7

Καλή Επιτυχία!