Ποσότητες1 Serving
Συνολο1 ώρα 30 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι.

2

Σοτάρουμε το σκόρδο σε μέτρια φωτιά και στη συνέχεια ρίχνουμε και το κοτόπουλο.

3

Ρίχνουμε το ένα ντοματάκι και τη ζάχαρη και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 10΄. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

4

Γεμίζουμε τα κανελόνια και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ.

5

Περιχύνουμε με το δεύτερο ντοματάκι και πασπαλίζουμε με τριμμένη γραβιέρα.

6

Ψήνουμε το φαγητό μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου 1 ώρα. μέχρι να ροδίσει.

7

Καλή Επιτυχία!

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι.

2

Σοτάρουμε το σκόρδο σε μέτρια φωτιά και στη συνέχεια ρίχνουμε και το κοτόπουλο.

3

Ρίχνουμε το ένα ντοματάκι και τη ζάχαρη και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 10΄. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

4

Γεμίζουμε τα κανελόνια και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ.

5

Περιχύνουμε με το δεύτερο ντοματάκι και πασπαλίζουμε με τριμμένη γραβιέρα.

6

Ψήνουμε το φαγητό μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου 1 ώρα. μέχρι να ροδίσει.

7

Καλή Επιτυχία!

Κανελόνια με σπανάκι και κοτόπουλο