Μερίδες1 Μερίδα
Συνολικός Χρόνος1 hr 30 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι.

2

Σοτάρουμε το σκόρδο σε μέτρια φωτιά και στη συνέχεια ρίχνουμε και το κοτόπουλο.

3

Ρίχνουμε το ένα ντοματάκι και τη ζάχαρη και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 10΄. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

4

Γεμίζουμε τα κανελόνια και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ.

5

Περιχύνουμε με το δεύτερο ντοματάκι και πασπαλίζουμε με τριμμένη γραβιέρα.

6

Ψήνουμε το φαγητό μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου 1 ώρα. μέχρι να ροδίσει.

7

Καλή Επιτυχία!

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι.

2

Σοτάρουμε το σκόρδο σε μέτρια φωτιά και στη συνέχεια ρίχνουμε και το κοτόπουλο.

3

Ρίχνουμε το ένα ντοματάκι και τη ζάχαρη και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 10΄. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

4

Γεμίζουμε τα κανελόνια και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ.

5

Περιχύνουμε με το δεύτερο ντοματάκι και πασπαλίζουμε με τριμμένη γραβιέρα.

6

Ψήνουμε το φαγητό μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου 1 ώρα. μέχρι να ροδίσει.

7

Καλή Επιτυχία!

Κανελόνια με σπανάκι και κοτόπουλο