Οι συνταγές του τεμπέλη, του φοιτητή, του εργένη.

Πως θα φτιάξουμε λοιπόν μια απλή και γρήγορη ομελέτα;

Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins
1

Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, τη φαρίνα και το baking powder στο μούλτι ή με το σύρμα.

2

Σε ένα τηγάνι, κόβουμε ροδέλες τα λουκάνικα και σε λεπτές λωρίδες τις φέτες του κοτόπουλου και με ένα ξύλινο κουτάλι, γυρνάμε μέχρι να ροδίσουν λιγάκι.

3

Ρίνουμε τα αυγά.

4

Με μια σπάτουλα "σπρώχνουμε" στο κέντρο της ομελέτας μας και ανασηκώνουμε στα τοιχώματα του τηγανιού, έτσι που η ομελέτα που βρίσκεται στο πάνω μέρος του τηγανιού, να βρεθεί από κάτω.

5

Το κάνουμε αυτό για να μη καεί η ομελέτα από κάτω και για να μπορούμε να τη γυρίσουμε πιο εύκολα.

6

Μόλις ψηθεί, σβήνουμε το μάτι και ενώ την έχουμε ακόμα μέσα στο τηγάνι ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο κασέρι.

Σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστή!

Kαλή όρεξη!

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη. Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, τη φαρίνα και το baking powder στο μούλτι ή με το σύρμα.

2

Σε ένα τηγάνι, κόβουμε ροδέλες τα λουκάνικα και σε λεπτές λωρίδες τις φέτες του κοτόπουλου και με ένα ξύλινο κουτάλι, γυρνάμε μέχρι να ροδίσουν λιγάκι.

3

Ρίνουμε τα αυγά.

4

Με μια σπάτουλα "σπρώχνουμε" στο κέντρο της ομελέτας μας και ανασηκώνουμε στα τοιχώματα του τηγανιού, έτσι που η ομελέτα που βρίσκεται στο πάνω μέρος του τηγανιού, να βρεθεί από κάτω.

5

Το κάνουμε αυτό για να μη καεί η ομελέτα από κάτω και για να μπορούμε να τη γυρίσουμε πιο εύκολα.

6

Μόλις ψηθεί, σβήνουμε το μάτι και ενώ την έχουμε ακόμα μέσα στο τηγάνι ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο κασέρι.

Σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστή!

Kαλή όρεξη!

Γρήγορη Ομελέτα