Ποσότητες4 Servings
Συνολο2 ώρες 40 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Βράζουμε το κρέας μέχρι να μαλακώσει τουλάχιστον για 1 ώρα. Μετά το στραγγίζουμε και κρατάμε το ζουμί στην άκρη.

2

Ξαναβάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα μαζί με το λάδι. Όταν κάψει προσθέτουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, τα κολοκυθάκια και το καρότο και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.

3

Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, τον χυμό της ντομάτας, αλάτι, πιπέρι , προσθέτουμε λίγο από το ζωμό του κρέατος και βράζουμε μέχρι να μαγειρευτεί καλά το κρέας και να μείνει ζουμερό.

4

Βάζουμε το φαγητό σε ένα πυρέξ και στο μεταξύ αλατίζουμε τον υπόλοιπο ζωμό και τον βάζουμε να πάρει βράση σε ξεχωριστή κατσαρόλα. Συμπληρώνουμε με νερό αν δεν είναι αρκετός.

5

Ρίχνουμε τις χυλοπίτες να βράσουν για 1 λεπτό και τις μεταφέρουμε με τρυπητή κουτάλα στο πυρέξ με το κρέας. Συμπληρώνουμε λίγο ζωμό ακόμα και ψήνουμε το γιουβέτσι σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο μέχρι να μαγειρευτούν οι χυλοπίτες.

6

*Σερβίρουμε με τριμμένη γραβιέρα!!

Kαλή όρεξη!

Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στις σελίδες του τι να μαγειρέψω σήμερα. Θα βρείτε γρήγορες εύκολες και νόστιμες συνταγές από διαφορετικά μέρη.

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Βράζουμε το κρέας μέχρι να μαλακώσει τουλάχιστον για 1 ώρα. Μετά το στραγγίζουμε και κρατάμε το ζουμί στην άκρη.

2

Ξαναβάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα μαζί με το λάδι. Όταν κάψει προσθέτουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, τα κολοκυθάκια και το καρότο και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.

3

Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, τον χυμό της ντομάτας, αλάτι, πιπέρι , προσθέτουμε λίγο από το ζωμό του κρέατος και βράζουμε μέχρι να μαγειρευτεί καλά το κρέας και να μείνει ζουμερό.

4

Βάζουμε το φαγητό σε ένα πυρέξ και στο μεταξύ αλατίζουμε τον υπόλοιπο ζωμό και τον βάζουμε να πάρει βράση σε ξεχωριστή κατσαρόλα. Συμπληρώνουμε με νερό αν δεν είναι αρκετός.

5

Ρίχνουμε τις χυλοπίτες να βράσουν για 1 λεπτό και τις μεταφέρουμε με τρυπητή κουτάλα στο πυρέξ με το κρέας. Συμπληρώνουμε λίγο ζωμό ακόμα και ψήνουμε το γιουβέτσι σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο μέχρι να μαγειρευτούν οι χυλοπίτες.

6

*Σερβίρουμε με τριμμένη γραβιέρα!!

Kαλή όρεξη!

Γιουβετσάκι με χυλοπίτες