Έχουμε συνηθίσει να τρώμε γεμιστά με ρύζι ή γεμιστά με κιμά. Σήμερα φτιαχνουμε συνταγή για γεμιστά με μανιτάρια.

Μερίδες4 Μερίδες
Προετοιμασία10 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος1 hr 20 λεπτάΣυνολικός Χρόνος1 hr 30 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

1

Πλένουμε τις πιπεριές και κόβουμε τα καπάκια τους. Βγάζουμε τους σπόρους και τις αφήνουμε στην άκρη.

2

Σοτάρουμε τα μανιτάρια με το λάδι καλά.

3

Ρίχνουμε τα κρεμμύδια , τις ντομάτες τριμμένη , τα καρότα ψιλοκομμένα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.

4

Προσθέτουμε το ρύζι και ένα ποτήρι νερό. Βράζουμε το φαγητό μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά.

5

Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μαϊντανό.

6

Γεμίζουμε τις πιπεριές και τις τοποθετούμε σε ένα ταψάκι.Τις πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι , λίγο λάδι και ρίχνουμε στο ταψί ένα ποτήρι νερό.

7

Ανάμεσα στις πιπεριές τοποθετούμε και τις πατάτες κομμένες τις οποίες έχουμε αλατοπιπερώσει και τις έχουμε ανακατέψει με λίγο πελτέ ντομάτας. Ψήνουμε το φαγητό στους 200 βαθμούς για μία ώρα.

Kαλή όρεξη!

Φτιάξατε αυτή τη συνταγή?

Ποστάρετέ την στο Instagram με tag @tinamageirepsosimera

 

Ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε Δωρεάν την εφαρμογή εδώ ώστε να έχετε εύκολα πρόσβαση από το κινητό σας. Στην εφαρμογή εκτός από συνταγές μαγερικής θα βρείτε και αυτοματοποιημένο ημερίσιο πρόγραμμα φαγητού διαφορετικό για κάθε εβδομάδα.

Ingredients

Directions

1

Πλένουμε τις πιπεριές και κόβουμε τα καπάκια τους. Βγάζουμε τους σπόρους και τις αφήνουμε στην άκρη.

2

Σοτάρουμε τα μανιτάρια με το λάδι καλά.

3

Ρίχνουμε τα κρεμμύδια , τις ντομάτες τριμμένη , τα καρότα ψιλοκομμένα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.

4

Προσθέτουμε το ρύζι και ένα ποτήρι νερό. Βράζουμε το φαγητό μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά.

5

Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μαϊντανό.

6

Γεμίζουμε τις πιπεριές και τις τοποθετούμε σε ένα ταψάκι.Τις πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι , λίγο λάδι και ρίχνουμε στο ταψί ένα ποτήρι νερό.

7

Ανάμεσα στις πιπεριές τοποθετούμε και τις πατάτες κομμένες τις οποίες έχουμε αλατοπιπερώσει και τις έχουμε ανακατέψει με λίγο πελτέ ντομάτας. Ψήνουμε το φαγητό στους 200 βαθμούς για μία ώρα.

Kαλή όρεξη!

Γεμιστές πιπεριές με μανιτάρια